Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyTrnovanská, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký kraj

Trnovanská, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč


abízím k pronájmu byt (OV) ve standardním provedení. Byt je ve 2. nadzemním podlaží revitalizovaného (zateplení, plast. okna, výtah) panelového domu v klidné a vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, na úpatí Doubravské hory (s výhledem na ni). Z předsíně (6,8m2), která nabízí dostatek úložných prostorů (vestavěná skříň), je přístup do koupelny a WC, do samostatného pokoje (10m2) a do obývacího pokoje (15m2) s opticky odděleným kuchyňským koutem (5m2). Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkon (7m2) s výhledem na Doubravku. K bytu náleží komora, která je na chodbě. Okna jsou směřována mimo ulici - na zeleň a dětské hřiště.

Cena je včetně všech poplatků a záloh na energie (elektřinu a plyn je možné nahásit na nájemce - cena se dle toho sníží). Požaduji vratnou kauci v částce 1 měsíčního nájmu (dohoda možná).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169282
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.