Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyJeřábová, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Jeřábová, Dobříš - Dobříš, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 824 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt 3+1/L, 75m2

Dobříš, ul. Jeřábová

Byt:

Byt je o velikosti 3+1/L, celková výměra s příslušenstvím činí 74,77m2 a nachází se v 5.NP panelového domu. Byt je ve standardním stavu s přihlédnutím k běžnému opotřebení. Výhodou bytu je i to, že v podstatě celý byt je tvořen příčkami, takže lze celý byt přestavět dle svých vlastních představ. Po vstupu do bytu se naleznete v prostorné předsíni, ze které jsou vstupy do samostatných prostor. Velice jednoduchou úpravou lze spojit kuchyň s pokojem a získat tak byt 3+kk s velkým společným pokojem a kk. U hlavního pokoje je i velká lodžie vhodná k posezení. Taktéž lze samozřejmě i spojit koupelnu s WC (vhodné pro ty co mají rádi prostorné koupelny). V bytě se nachází poměrně velká komora, ale k bytu náleží i sklep v 1.NP domu. Topení i voda jsou dodávány dálkově (vlastní spotřeba dle měřících zařízení). Orientace bytu je na východ (pokoj, kuchyň, lodžie) a západ (2xpokoj). Stěny a stropy jsou hladce štukované, dveře zasazené do ocelových zárubní, okna dvojitá dřevěná.

Dům a lokalita:

Jedná se o panelový dům zasazený do hezkého místa poblíž lesa a nedaleko centra Dobříše (cca 10min pěšky). V podstatě hned u domu je zastávka autobusu s přímým spojením do Prahy (30min na metro Smíchov), stanice vlaku je cca 300m od domu. Dům i byt jsou ve vlastnictví bytového družstva (pouze pro dům se dvěma vchody). V domě probíhají neustále nějaké rekonstrukce zajišťující čím dál lepší a kvalitnější bydlení. Převody bytů do OV po dokončení rekonstrukcí.

Byt je ihned volný a k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172050
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.