Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyKamýcká, Praha - Sedlec

Kamýcká, Praha - Sedlec
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 618 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nový (2007), velice moderní a nadstandartní byt 2+kk s terasou+samostatna pracovna s oknem+2 prostorne sklepy+garaz k prodeji v prekrasne lokalite s výhledem pouze do zelene bez sousedu v komornim bytovem projektu. Byt 58,4 m2 + terasa 8 m2 + 2 sklepy v cene + nutne dokoupit podzemni garazove stani za cenu 300 000,-. Interier obyvaciho pokoje na zakazku - podhledy apod. Byt se nachazi v prekrasne prirodni lokalite v mensim bytovem projektu bytovych vil. Vyhled na panorama Prahy. Okolni priroda. Klid. Diky vysoke skole jezdi bus co 2.min na metro Dejvická max. 10 min(zastavka u arealu). Autem do centra 10-15 min. Letiste 10 min.

V bytě zůstane nová kuchyň se spotřebiči (sklokeramická deska, horkovzdusna trouba, mycka apod.) V byte jsou nove bezpecnostni dvere a jeden sklep je specielne zabezpecen. Poplatky cca 2700,- + elektrina. Sluzby zahrnuji uklid domu, garazi a arealu.

K nastěhování: 01/05/2009

 New (2007) modern 2kk flat with terrace situated on the 2nd floor with special small study room and with beautifule view to nature + 2 cellars + underground parking needs to be bought for 300 000,- Czk. Flat 58,4 sqm+ teracce 8 sqm + 2 cellars + 1 underground parking.

Special Design of living room interior lower ceiling, study room. lights etc.. Wooden euro windows. This flat is situated in beautifull nature area in small family residential villas resort with great acces to metro (10 min to Dejvicka by bus which is coming every 2 min, bus station next to resi area), only 10 min by car to real city centre, 10 min to the airport. Interior furniture should stay. The flat has new security doors plus 1 cellar has special security. Monthly charges 2700,- + fee for electric power. Charges includes also every week common areas house cleaning, and periodic garage+ areal cleaning.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17331
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.