Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkytřída Generála Píky, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

třída Generála Píky, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Bohužel musím začít tímto textem:

Pokud jste realitní kancelář a chcete zneužít server bezrealitky.cz a obtěžovat mě spamem, nepokoušejte se mě kontaktovat. V opačném případě se zavazujete k úhradě smluvní pokuty ve výši 10000 Kč, ke které se zavazujete odpovědí na tento inzerát.

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+kk, Brno, Černá Pole, třída Generála Píky 9, panel, 1.p/10, výtah, celková plocha 46 m2.

Dispozice: pokoj s kuchyňskou linkou a jídelnou (18,92 m2), obývací pokoj s ložnicí (14,51 m2), šatna s pracovnou (11 m2), koupelna se sprchovým koutem a WC (3,2 m2), předsíň (2,56 m2). K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu (2,92 m2) a kočárkárna.

Byt i celý dům po kompletní rekonstrukci (revitalizaci): nová plastová francouzská okna, zateplení, fasáda, zděná koupelna a WC, nová kuchyňská linka, obklady, dlažby, elektroinstalace, stupačky, výtah.

Vybavení: klimatizace, pračka, kuchyňská linka, potravinová skříň, vestavná dvoupostel, knihovna, kancelářský stůl a regálový systém v šatně.

Bezproblémové parkování přímo u domu na velkém parkovišti, v dosahu MHD, 10 min. do centra Brna. V blízkosti domu je fitness klub http://www.zone4you.cz/, v okruhu 1km několik super a hypermarketů.

V domě je společná televizní anténa (DVB-T), možnost zapojení telefonu. Internet - 2 provideři http://www.kmnet.cz/ nebo http://www.waycom.cz/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174290
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.