Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyPražská ul. , Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Pražská ul. , Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj
Cena2 180 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 245 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nový 1 + 1 Novostavba bytu v Dolních Břežanech 50,4 m²

Odjíždím do zahraničí. byt o už.ploše 50,40m² + sklep, v zdařilém projektu Centrum Dolní Břežany.Byt v novostavbě v domě Na Pražské , 2.p./ ze 5. Orientace JJZ, sklep 1,5m². Dokončení 08/09. Budete první majitel!!! Vybavení bytu: dřevěná euro okna s izolačním dvojsklem, kvalitní vybavení koupelny ,,Duravit“ obklady/dlažby Fab Italy, závěsné Wc,dřevěné podlahy, dřevěné dveře,příprava na kuchyňskou linku,

Projekt výstavby obytného náměstí v obci Dolní Břežany, který přinese obyvatelům pocit skutečného místa pro život. Bydlení s výhledem do zeleně, rozlehlého parku či na vodní plochu, kompletní nabídku občanských služeb.

V obci ( 1 km od Prahy) je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, soukromá anglická školka, lékař, pošta atd. Dokončením projektu získá obec Dolní Břežany nové centrum a náměstí se spoustou obchodů,TESCO, pošta, ČS spořitelna ,pekárna, atd.Domy jsou součástí nového obecního parku. Dolní Břežany najdete na jižním okraji Prahy nedaleko Zbraslavi – Praha 5 a oblíbených Kunratic na Praze 4. Výborná dopravní dostupnost do Prahy autem i busem (PDI -M –Budějovická 20 min). V roce 2014 bude metro v Písnici tj. 3 km od Dolních Břežan.

Akční cena 2 180 000,-Kč (Nutná hotovost 414 415,- Kč) lze domluvit financování hypotékou...

K nastěhování: 01/09/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17463
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha51
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.