Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyPompova, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj

Pompova, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné13 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zachovalý byt v klidné lokalitě na ulici Pompova. Byt má dva neprůchozí (22 m a 20 m) a dva průchozí (19 a 15 m) pokoje plus verandu, kuchyň, koupelnu a záchod odděleně. Byt je částečně zařízen (v obyváku je sedačka a stolek, v ostatnich pokojich je jedna postel, skříň, malá komoda, stůl a židle, v kuchyni je sporák s ledničkou a v koupelně pračka). Majitel je cizinec, takže podmínkou je domluvit se anglicky. Požaduje vratnou kauci 26 000 Kč. Dům je po rekonstrukci, má nová plastová okna, přímo přes ulici je obchod s potravinami a zastávka tramvaje č. 9 a 12 je pět minut od domu.

K nastěhování: 1/5/2005

We are offering an apartment for rent in a quiet location on the street Pompova. Apartment has two non-walkthrough rooms (22 and 20 m) and two interconnecting (19 and 15 m) rooms, plus conservatory, kitchen, bathroom and separate toilet. Apartment is partially furnished (in the living room is a sofa and table, in other rooms one bed, wardrobe, small chest of drawers, table and chair, in the kitchen is stove and fridge and in bathroom washing machine). The owner is a foreigner, so English will be very needed. Required recoverable bail 26 000 CZK. The house is after reconstruction, the new plastic windows, directly across the street is a grocery and a tram stop No. 9 and 12 is five minutes from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17489
Dispozice4+1
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha120
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.