Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkySlužská, Praha - Kobylisy

Služská, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Cena3 649 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 742 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme prostorný a slunný družstevní byt v klidném prostředí a zeleni Prahy 8 Kobylis. Cena k jednání. Dispozice bytu je 3+1 (nejedná se o nástavbu), 78 m2, ve 3. patře cihlového domu, s nízkou anuitou cca 60 tisíc, s možností převodu do OV v roce 2013. Byt je ve velmi slušném stavu. V roce 2006 proběhla více než částečná rekonstrukce. K bytu patří sklep, malý balkonek, velké moderní vestavěné skříně, bezpečnostní dveře a případně další vybavení dle dohody zahrnuto v kupní ceně. V okolí máte možnost sportovního vyžití v Ďáblickém a Čimickém háji, k dispozici je veškerá občanská vybavenost: dětská hřiště, divadlo, ZŠ, MŠ, knihovna, poliklinika, pošta,supermarkety a MHD. Metro C Kobylisy 2 minuty pěšky! Nemáme vůči družstvu další závazky, které by mohly přejít na Vás. Doložíme výši dlužných anuitních splátek. Družstvo nesplácí žádný úvěr. Proces prodeje zajistíme pomocí advokátní kanceláře. Vážný zájemce skládá rezervační zálohu. Na vyžádání zašleme zájemci odkaz na webovou prezentaci bytu. Jednáme pouze s přímými zájemci, s RK ne.

We offer spacious and sunny cooperative apartment in a peaceful countryside. This is a 3+1, 78 m2, 3nd floor, in a brick house, with low annuity, Prague 8 - Kobylisy. There is a cellar. In the vicinity green, playground, school, kindergarten, clinic, post office and supermarkets. Metro Kobylisy 2 minute walk! Detailed information on the website. Upon request, applicants can get a link. With real estate brokers we not act.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175275
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.