Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 400 m² bez realitkyU Sýpky, Rajhradice - Rajhradice, Jihomoravský kraj

U Sýpky, Rajhradice - Rajhradice, Jihomoravský kraj
Cena5 099 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 627 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím k prodeji samostatně stojící, podsklepený rodinný dům se třemi bytovými jednotkami.V domě jsou tři samostatné byty-3+1,3+1,4+1, se společnou spojovací chodbou.

Sklepy cca 100 m2.V každém patře francouzké okno s pěkným výhledem do zeleně, výhodná poloha, slunce zde svítí celý den.Dům stojí v klidné obci Rajhradice cca 5 km jižně od nákupního centra Olympie Modřice a 10 km z centra Brna.

U domu je velká zahrada, možnost parkování před domem,v dosahu IDS (100 m) . Dům je před dokončením ( investice cca 1 mil Kč).

ZP: 319 m2, zahrada 720 m2, předzahrádka 164 m2. IS - všechny - 230 V, obecní vodovod, plyn, kanalizace. Vlastní studna.

Dispozice: vstupní chodba s centrálním schodištěm, se samostatnými vstupy do bytových jednotek, v přízemí do sklepa a na zahradu. Sklepy se nachází v suterénu stavby.Na každém nadzemním podlaží se nachází samostatná bytová jednotka 3nebo 4+1 o rozloze cca 100 m2, obývací pokoj a kuchyně řešené jako monoprostor s jídelním koutem, 2-3 prostorné místnosti, prostorná koupelna s oknem,vanou a sprchovým koutem. Rozvody sítí jsou koncipovány samostatně pro každou bytovou jednotku zvlášť. Před domem dostatek prostoru pro garáže či parkovací stání. Zahrada za domem. Dům je vhodný pro rodinu s dětmi i k podnikání nebo jako sídlo firmy. V sousedství domu je mateřská školka, obchod s potravinami a základní škola. Dům je možnost dále rozšířit na bytový dům o šesti až sedmi bytech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176295
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha400
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.