Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 50 m² bez realitkyZborovská, Praha - Smíchov

Zborovská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nově zrekonstruované 2nebytové jednotky ( možno jako kancelář, nebo bydlení)ve Zborovské ulici v Praze, snížené přízemí, velké okno, šatna 5min pěšky od Národního divadla. Jednotky jsou na společném patře naproti sobě. V každé jednotce je podlahové topení, kuchyňská linka se spotřebiči, nová okna, dlažba, koupelna. Možnost základního vybavení v ceně. Skvělé místo pro bydlení nebo pro podnikání. Prodej pouze obou jednotek z důvodu společného zápisu na katastru, lze změnit. Skvělá investice !!!!!

Buy a newly renovated 2 apartments (possibly as office or housing) in Zborovská street in Prague, lower ground floor, large window dressing room 5 minutes walk from National Theatre. The units are on a common floor facing each other. Each unit is underfloor heating, kitchen with appliances, new windows, tiles, bathroom. The possibility of basic equipment included. A great place for living or for business. Sale of only two units because of the common land registration, can be changed. A great investment!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179418
DispoziceOstatní
Podlaží-1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.