Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 130 m² bez realitkyNádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Nádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem prostorného a světlého bytu, po kompletní vnitřní rekonstrukci (nové omítky, podlahy, WC, luxusní koupelna, umývárka pro hosty, nová kuch. linka). Vhodný k bydlení i podnikání, poslední rok a půl fungoval jako kanceláře reklamní agentury.

Místnosti:

předsíň

WC

umývárka na ruce

balkónek

malý pokoj

koupelna s vanou

obývací pokoj spojený s jídelnou (50 m2) a novou kuchyňskou linkou

pracovna

velký pokoj (24 m2)

Cihlový činžovní dům, byt v os. vlastnictví. Možno využít i jako kanceláře. V budově je UPC internet a kabelová televize. Přijemná atmosféra prvorepublikového bytu s moderními prvky. Plynové topení, lukrativní poloha - Nádražní ulice v blízkosti ČEZ a Stodolní ulice. Blízkost veřejné dopravy. Parkování možna na rezidentní kartu (platí se na místní radnici).

Rent a spacious and bright flat, after a complete interior renovation (new walls, paintings, renovated floors, toilet, luxury bathroom, new kitchen). Suitable for residential and business, the last year and a half to work as an office internet advertising agency.

rooms:

hall

WC

handwash room near WC

small balcony

small room

bathroom with tub

living room with dining room (50 m2) and a new kitchen

study

large room (24 m2)

Brick apartment building, apartment pers. property. Can also be used as offices. The building has a high speed data UPC internet and cable TV. The pleasant atmosphere of the First Republic of the apartment with a modern touch. Gas heating. A lucrative position - Nádražní street near the ČEZ and Stodolní street. Public transportation just few steps from there. Parking on the resident card (valid at the local town hall).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179480
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha130
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.