Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyLetná, Liberec - Staré Pavlovice, Liberecký kraj

Letná, Liberec - Staré Pavlovice, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


REZERVACE DO 30.1.2018 !!!

Volný ihned. Pronajmu pěkný a světlý byt 1+kk (30m) v Liberci Starých Pavlovicích. Byt se nachází přímo naproti autobusové zastávce - 5 min do centra. Dům je po celkové rekonstrukci, zateplený. V domě je 2x nový výtah, nově zrekonstruované společné prostory, schránky, kamerový systém. Byt je po rekonstrukci, koupelna v původním ale velmi udržovaném stavu - zděné jádro, ne umakart. Byt má nově udělané plovoucí podlahy v kuchyni a obývacím pokoji, na oknech jsou nové žaluzie. Byt je vybaven lednicí, mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí. V případě zájmu dovybavím nábytkem. K dispozici přípojka na internet a kabelovou televizi. K bytu náleží sklepní kóje. V okolí je veškerá občanská vybavenost: supermarkety, lékárna, škola, školka, hřiště,... Jsem přímý majitel - neplatíte provizi RK!! Nájem 5000,- Kč, vratná kauce 10000,- Kč, měsíční zálohy na poplatky cca 2000,- Kč (voda, topení, elektřina, služby) - nespotřebované zálohy jsou samozřejmě vratné. Před podpisem smlouvy nutno uhradit nájemné a kauci, tedy 17000 Kč, nájemné se pak hradí pravidelně před začátkem následujícího měsíce. V případě zájmu možno i odkoupit formou splátek / nájmu. !!!O SPOLUPRÁCI S RK NEMÁM ZÁJEM !!!

Apartment for rent. Very well situated near bus stop - 5 minutes from city cente by bas. Direct owner, means no commision for real estate broker. Monthly payment 5000 CZK rent, app 2000 CZK monthly deposit for water, electricity and heating consumption. Do not hasitate to contact me for further information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179792
Dispozice1+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.