Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyRooseveltova, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Rooseveltova, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 600 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím pronájem krásného slunného bytu 3+1 o výměře 85m2 v 1. patře rodinného domu se zahradou. Dům se nachází v klidné vilové části města, pár 5 minut chůze od přehrady. Supermarket i nákupní centrum jsou v těsné blízkosti, do centra města je to cca 10 minut.

Byt je kompletně zrekonstruovaný, v koupelně je vana, v kuchyni nechybí kuchyňská linka (bude instalovaná během března) vč. spotřebičů - lednice, trouba, sporák se sklokeramickou deskou. Součástí bytu je i čtyřicetimetrová terasa, z niž je výhled a přístup na zahradu.

O ceně je možné diskutovat.

I am offering a nice apartment to let, 3+1, 82m2 on the 1st floor of a family house. The house is situated in a quiet location of Jablonec nad Nisou, it is only a 5-minute-walk to the dam. There is a supermarket and a shopping centre nearby, a city centre is reachable in cca 10 minutes.

The flat is after a complete reconstruction, there is a bath in a bathroom and there are all necessary appliances in the kitchen - a fridge, an oven and a cooker with a ceramic plate. A 40m2 terrace is a part of the flat.

The rent is subject to discussion.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179952
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.