Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 270 m² bez realitkyVážného, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Vážného, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k pronájmu objekt 270 m2 užitné plochy, vhodný pro vybudování sídla firmy, případně pobočky, v Brně na ulici Vážného. Jedná se o budovu s kancelářskými, skladovými i obchodními prostory. Budova leží v Řečkovicích v dosahu MHD. Příjezd a možnost parkování před budovou. Kancelářské prostory o celkové ploše 62 m2 leží v 1. patře budovy. Jedná se o otevřený prostor a jednu samostatnou kancelář oddělenou skleněnou stěnou. V přízemí se nachází prostor, který je možné využít jako prodejnu/showroom nebo sklad o celkové ploše 77 m2. Do tohoto prostoru vedou samostatné vstupní dveře. V přízemí se dále nachází sociální zařízení se sprchou a 2 WC. V suterénu se nachází skladové/výrobní prostory o ploše 76,5 m2. Zde se nachází výtah s nosností cca 600 kg. Celý objekt je zabezpečen alarmem s možností napojení na pult centrální ochrany.Vytápění ústřední plynové, el. 220 a 380V, telefonní linky, rozvody v celé budově. Objekt je k dispozici po dohodě.

Doplňující parametry

Stav objektu- velmi dobrý,vysoká nosnost stropu nad suterenem 500kg/m2 ( dimenzováno pro firmu papírenským a kancelářským zbožím). Možná tichá výroba či montáž, velkoobchod, služby, ap. Objekt je v rušné části obce- nachází se v blízkosti nákupního střediska.Dobrá dopravní obslužnost.

Doposud činila výše nájemného 35000,-kč + energie cca 5000,-kč měsíčně.Nyní je cena 28000,-kč+ energie. Tel. 608983879

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180062
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha270
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.