Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 48 m² bez realitkyMojmírovo náměstí, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Mojmírovo náměstí, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Nabízím k pronájmu zánovní, zařízený byt s novým nábytkem 1+1 v klidné lokalitě Brna na ulici Mojmírovo náměstí 22. Byt se nachází v 2.NP polyfunkčního cihlového domu. Byt je ve výborném stavu. Rok kolaudace: 2000.

Dispozice: Jedná se o prostorný 49 m2 byt. Koupelna s vanou a sprchovým koutem. WC v koupelně, obývací pokoje 24 m2, chodba, komora, balkón. Vytápění plynem s vlastním kotlem, minimální náklady. MHD 200 metrů.

Vybavenost: K dispozici je nová kuchyňská linka s plynovým sporákem, lednička s mrazničkou, kombinovanou horkovzdušnou + mikrovlnou troubou, stůl + židle, manželská postel, sedačka, stolek, pračka se sušičkou, internet, satelit s motorově natáčenou parabolou 120 cm, klimatizace.

Inkaso činí 2700 Kč + Internet 350 Kč nebo 500 Kč dle rychlosti, Ne kuřáci a maximálně dvě osoby. VOLNÝ k 1.10.2012. Nepřeji si být kontaktován realitními kanceláři!!!

I offer for rent newish, furnished flat 1+1. The furniture is new and the flat is located in a quiet location in Brno (Mojmírovo náměstí 22).

The flat is situated on the second floor of a polyfunctional brick house. The flat is in excellent condition and was approved in 2008.

Layout: it is a roomy 49 m2 flat, consisting of a kitchen, bathroom (with a bath, shower and WC), room 24 m2, hallway, storage room, balcony. Gas heating with own boiler, minimum costs. Public transport stop 200m (Semilasso).

Equipment: new kitchen line with gas stove, refrigerator with freezer, combined convection and microwave owen, a desk with chairs, double bed, sofa, table, washer (with dryer), Internet, satellite dish (120cm, motor-rotated), air-conditioning. Collection is 2700 CZK + Internet (350 or 500 CZK, depending on the required speed). Not smokers! Available immediately, without the agency commission as I am the direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180707
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.