Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1000 m² bez realitkyMácova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský kraj

Mácova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský kraj
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pozemek v žádané městské části Brno-Ivanovice o celkové ploše 1000 m2. Pozemek se prodává s platným stavebním povolením pro výstavbu rodinného domu, včetně nápaditého projektu z renomované architektonické kanceláře.

Pozemek o rozměrech cca 11x90m se nachází ve stabilizované staré zástavbě rodinných domů na ulici Mácova. V okolí se nachází: autobusová zastávka MHD (100 m), les (500 m), dále restaurace, školka, sportcentrum, knihovna a jiná občanská vybavenost. Inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, plyn, elektřina, telefon) jsou na hranici pozemku v ulici Mácova.

Dům ve tvaru písmene U je projektován jako dvoupatrový, jedno- či dvougenerační, velmi prostorný rodinný dům s atriem, vnitřním dvorem a klasickou zahradou za domem.

Architektonickým záměrem je maximální kontakt se zelení a proslunění vnitřních prostor. Přední část domu (uliční fronta) obsahuje v přízemí vstupní prostory a dvojmístnou garáž, technickou místnost a schodiště do patra, které je koncipováno jako menší samostatná bytová jednotka (obývací pokoj propojený s kuchyní, a se zajímavým výhledem na zbytek stavby a zahradu, ložnice, koupelna, pracovna, šatna a wc). Na přední část domu navazuje spojovací přízemní část, navržená jako velkorysý obytný prostor obsahující v řadě: kuchyňský kout, jídelnu, atrium a obývací pokoj s výhledem do všech tří zelených částí (zahrady, atria i vnitřního dvora). Tato obytná část je spojena s vnitřním dvorem prosklenou fasádou, která zaručuje dobrou orientaci i proslunění při zachování potřebné intimity. Poslední část domu – zadní dvoupatrová obytná část, je tvořena v přízemí již zmíněným obývacím pokojem, venkovní krytou letní kuchyní, v patře se pak nacházejí ložnice, dva pokoje, ložnice s vlastní koupelnou a další samostatná koupelna. Z patra je přístupná pochozí zelená střecha s terasou, spojující přední a zadní část domu.

V projektu byl kladen důraz na dostatek neobytných místností, jako je spíž, wc a koupelny, technická místnost, knihovna, sklad aj.

Prodej přímo od majitele, BEZ RK!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181496
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 000
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.