Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 81 m² bez realitkyPoděbradova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Poděbradova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu byt o celkové výměře 81,82 m2 (lodžie 6,78 m 2) se nachází ve 2. patře čtyřpodlažního domu. K němu patří vlastní komora na patře (cca 3 m2), dále je k dispozici společná kolárna.

Byt je po kompletní rekonstrukci (zděné jádro, plastová okna, kuchyňská linka). Dispozice bytu: chodba s vestavěnými skříněmi a dřevěnými dveřmi zhotovené na zakázku, zděná koupelna i samostatné WC, dětský pokoj, ložnice, obývací pokoj, kuchyň, zasklená lodžie. V obývacím pokoji, v kuchyni a v dětském pokoji je PVC v imitaci plovoucí podlahy se skvělými udržovacími vlastnostmi, v koupelně a na WC je stylová dlažba. Součástí bytu je obývací stěna, sedačky a další vybavení.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem. Dále je v bytě přípojka na vysokorychlostní internet za 350 Kč/měsíčně.

V blízkosti domu lze využívat venkovní dětský koutek a hřiště, součástí domovního komplexu je i rodinné centrum FAJN klub s rozmanitou nabídkou sportovního a relaxačního programu. V Lysé nad Labem je veškerá občanská vybavenost s možností pestrého společenského, kulturního i sportovního vyžití. 15 min. jízda autem na Černý Most, vlakem 25 min. na Masarykovo nádraží.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182806
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.