Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 85 m² bez realitkyCornovova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Cornovova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme nadstandardní byt k pronájmu. Jedná se o velmi pěkný velkoryse zrekonstruovaný byt na ulici Cornovova v 2. patře soukromého domu. Byt je částečně zařízený – kompletní kuchyně, vestavěné skříně, skříně a botníky. Kuchyně zahrnuje značkové spotřebiče např. AEG nebo Baumatic; ostatní vybavení rovněž nadstandard např. Villeroy&Boch. Byt byl původně 3+1, stavebními úpravami vznikla velká kuchyně cca 25m2 a byt je nyní 2+1 se samostatnou koupelnou, wc, předsíní, spíží a vstupem s botníky a skříněmi. Pokoje s novými dřevěnými podlahami mají 2x20m2. Topení je řešeno společným plynovým kotlem rodinného domu. Byt se nachází v klidné lokalitě v blízkosti centra (cca 10min. trolejbusem). Jednou z největších výhod domu je rekonstruovaná uzavřená zahrada s pergolou a posezením, kterou využijí nejvíce děti. Po dohodě je možné využívat samostatný sklep (na lyže, kola atd.) a nechávat kočárek u vstupu. Byt je určen pro nekuřáky a preferujeme pronájem rodině s dětmi se zájmem o využívání i udržování zahrady (není podmínkou). Akceptujeme pouze malá zvířata. Součásti služeb je kabelová TV a internet formou rychlé wifi. Informace, prohlídky přes email.

We rent upper standard flat in a renovated private house 10 minutes from centre of Brno. The flat has equipped kitchen with new appliances. Advantage of flat is nice garden. There is wifi internet and cable tv covered in service. Contracts and service is possible in French and English. This rent is without any other fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182815
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.