Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 2390 m² bez realitkyNa návsi, Broumy - Broumy, Středočeský kraj

Na návsi, Broumy - Broumy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 866 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji (nebo i k pronájmu) zemědělskou usedlost v obci Broumy, okres Beroun, v malebné krajině Křivoklátské vrchoviny, na hranici budoucího Národního parku Křivoklátsko, cca 40 km od západního kraje Prahy. Plocha pozemku 2390 m2.

Přízemní RD venkovského typu o celkové rozloze 267 m2 se skládá se z obytné čási o rozloze 112 m2 v dispozici 2+1 a z bývalých stájí o rozloze 155 m2 (dnes využívané jako dílna, garáž). Budova je cihlová + kámen, střecha sedlová, na střeše pálená střešní krytina-bobrovky. Nemovitost se nachází na návsi obce a je přístupná po místní veřejné komunikaci.

Součástí areálu je další samostatný domek o dispozici 2 + kk (42 m2). Na pozemku je dále zděná kůlna (63 m2) a roubená stodola (76 m2) - tyto 2 hospodářské budovy jsou v horším stavu. Dům je napojen na veřejný vodovod, na pozemku je nevyužívaná studna, odkanalizování je do jímky. V obci je nově vybudována kanalizace a objekt je na ni možno ihned připojit. Obě bytové jednotky mají zrekonstruované koupelny a splachovací záchody, ohřev vody zajišťuje elektrický boiler. Vytápění je lokální na tuhá paliva, ve větší budově jsou elektrické přímotopy. Pozemek je zatravněn, s několika ovocnými a okrasnými stromy.

Ohraničení pozemku o celkové výměře 2390 m2 tvoří sousední hospodářské budovy, zahrady a místní komunikace, pozemek nabízí soukromí a klid i částečný výhled do volné krajiny.

V obci je veškerá občanská vybavenost ( MŠ, ZŠ, restaurace, obchody, lékař, sportovní zařízení, autobusová doprava)

Beroun cca 20 km, nájezd na D5 cca 12 km.

V okolí krásná čistá příroda, lesy, pole... K objektu dále možno pronajmout další pozemek o rozloze 2000 m2.

Možnosti využití: bydlení, rekreace, chov hospodářských zvířat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183073
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha2 390
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.