Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 920 m² bez realitkyNová Cerekev - Markvarec u Nové Cerekve, Kraj Vysočina

Nová Cerekev - Markvarec u Nové Cerekve, Kraj VysočinaVybaveno
Cena550 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám chalupu 4+1 (resp. 2+1 a 1+1) na okraji malé vesnice Markvarec na Pelhřimovsku. K chalupě náleží uzavřený travnatý dvůr, zděná podsklepená kůlna, garáž, dílna a chlév. K chalupě dále náleží dvě oplocené zahrady s ovocnými stromy a neoplocený sad za humny, celková plocha 2900 m2. Chalupa je vhodná k trvalému bydlení i rekreaci. Z půdy či zděné kůlny lze vybudovat další obytné prostory. Nutná rekonstrukce koupelny a WC. Chalupa je napojena na vodovod, na pozemku je však i vlastní studna. Elektřina 220/380 V, odpad do septiku s přepadem do kanalizace. Lokální vytápění kamny na tuhá paliva.

Vesnice, kde je samoobsluha, pošta, škola a školka, lékař a hospoda je vzdálena 5 km, okresní město Pelhřimov 14 km, Kamenice nad Lipou 10 km, D1 (Humpolec) 30 km. V okolí je krásná příroda, lesy plné hub, značené turistické trasy a cyklostezky, v místě je rybník vhodný ke koupání a rybaření.

A spacious country-house for sale in a tiny village of Markvarec near the town of Pelhrimov. 4 large bedrooms + kitchen, additional rooms can be built in the attic. Reconstruction of the bathroom and toilet necessary. Vast sunny greenyard behind the house, brick shed (could be converted into another housing unit), garage, workshop and stone stable. The yard ensures absolute privacy as there is a stone fence to the neighbour’s side. Total buit-up area is 920 m2. The house can be sold along with another garden and an orchard (total area 2900m2). The house has existing connection to the water supply but it also has its own well on the plot. The village with a supermarket, doctor, post-office and a pub is 5 km away, the D1 motorway (exit Humpolec) is 28 km away. Markvarec is a lovely and quiet spot set in unspoilt nature, safe place for children, ideal base for hiking and cycling trips, perfect if you love swimming, fishing and mushroom-picking. There are also lots of historic sights in the area.

Please contact us on petra.cichrova@centrum.cz for more information. We speak English and German.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183157
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha920
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.