Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 2+1 • 52 m² bez realitkyKrátká, Praha - Strašnice

Krátká, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Světlé, čisté 2+kk, okna na jih do zeleného vnitrodvora, kolaudováno jako nebyt, po menší úpravě (vestavbě sprchového koutu do komory) k normálnímu bydlení. Po nedávné rekonstrukci, instalována LAN/internet + UPC v domě, vlastní kombi kotel ÚT/TUV. Krytina - plovoucí podlaha v pokojích a dlažba v chodbě a kuchyňce. Přivedeno i 380 V. Snížené přízemí, na metro A-Strašnická 5 min, na tramvaj Pod Primaskou 3 min. Veškeré služby v místě. Vhodné na kancelář, masérnu či fitko, nerušící služby/výrobu, v limitu bydlení. Nájemné a zálohy na služby (tj.úklid a osvětlení chodeb, voda - podle počtu osob - ve dvou asi 500 Kč) se platí každého 15. na příští měsíc, po špatných zkušenostech požaduji kauci ve výši měsíčního nájmu za každý měsíc výpovědní lhůty (3měs. výp.lhůta=3x nájemné a záloha na služby předem) při podpisu smlouvy. Elektroměr a plynoměr se neprodleně po podpisu nájemní smlouvy převádí na nájemníka.

Well-lit, clean two-room office with small closed-off kitchen, a WC and a small storage room (where the shower booth could be fitted, if need be). Recently refurbished, wired for LAN/internet. UPC cable TV and internet with phone available in house. Independent gas boiler for heating and hot water. Flooring material - floating floor - i.e. surfaced particleboard interlocked slabs in both rooms, tiled WC, hall and kitchenette. Usable as office but also as living quarters. 380 Volts available immediately. Semi-basement, windows to green inner block yard in good neighbourhood, 5 min walking distance to Metro A-line station Strašnická, tramway station Pod Primaskou 3 min. All public /commercial services in 10 minutes' walking distance. Suitable for office, non-disturbing services or production, to a limited extent for living. Rent and the ante for services (lighting and cleaning of corridors, water) calculated per capita (usually around 500 Kč for two) is to be paid every 15th for the following month. Due to a certain bad experience a deposit sum in cash, equal to a month's rent for each month of duration of the notice (i.e. three-month notice=3x rent and services in advance) upon signing of contract. Electricity and gas meters transferred to the tennant immediately after signing of the rent contract.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183347
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.