Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 130 m² bez realitkySoudní, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Soudní, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné2 200 Kč


Hledám za sebe náhradu do velkého neprůchozího pokoje ke 2 klukům...Byt je 4+1, 130m2 (=vééééliký). Najdete v něm mmj. předsíň, špajz, kuchyni a obývací pokoj, honosně přejmenovaný na jídelnu a užívaný ke společenským hrám a jiným kratochvílím. Dál tu máme ledničku s mrazákem, pračku, mikrovlnku, rychlovarnou konvici, sporák s el. troubou, žehličku i s prknem a další vymoženosti moderní doby. Byt se nachází na ulici Soudní, dvě zastávky od

Hlavasu, pěšo 5 min. na Svobodák. Všude kolem spousta potravin a Interspar přímo za rožkem. V dalších pokojích bydlí ještě 5 studujících/pracujích, milých slečen.

Jsme tedy nekuřácká (téměř) společnost, zvířata pří. po domluvě. Nájem je 2000,- se vším (internet, inkaso and so...), plus 200,- za které

se kupují "věci společné potřeby" (toaletní papír, jar, prášek na praní, aviváž, olej, mouka, sůl, cukr, savo a jiné laskominy :))

Snad je to vše...Prohlídky možné kdykoliv.

Kontakt: 606 257 230 nebo na email elilith@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185450
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.