Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 120 m² bez realitkyNovosady, Týn nad Bečvou - Týn nad Bečvou, Olomoucký kraj

Novosady, Týn nad Bečvou - Týn nad Bečvou, Olomoucký krajVybaveno
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 108 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům v Týně nad Bečvou okres Přerov, na ulici Zahradní, na pozemku cca 1 400 m2 s garáží a zahradou s okrasnými a ovocnými dřevinami. Jedná se o jednu - levou polovinu dvojdomku.

Dvoupodlažní dům je podsklepený, situovaný v klidné lokalitě mimo hlavní silnici vedoucí na hrad Helfštýn. Cihlový dům z roku 1970 je po rekonstrukci - užitná podlahová plocha činí cca. 120 m2 (sklepní a půdní prostory nezapočítány). Střecha byla vyměněna v roce 2002. Dům je postaven na půdorysu 10 x 11 m.

V přízemí se nachází 3 velké obytné pokoje, kuchyň se spíží, zádveří, chodba se schodištěm, koupelna s WC (rekonstrukce 2006). V 1. patře se nachází 2 obytné pokoje a půdní prostory. V suterénu je prostorná garáž, kotelna a sklepní prostory. Podlahy v domě jsou PVC a parkety, okna plastová (výměna 2008). Teplovodní ústřední topení (radiátory výměna 2008) napojené na elektrický kotel a kotel na tuhá paliva. Plynová přípojka v kotelně.

Před domem je okrasná předzahrádka za domem je posezení, dílna, studna, skleník a prostorná zahrada o výměře přes 969 m2.

Dopravním spojení - autobus. Dostupnost Lipník nad Bečvou 3 km, Přerov 15 km, Hranice 15 km, Olomouc 28 km. Skvělé možnosti vycházek do přírody a venkovního vyžití. Doporučuji osobní návštěvu přímo na místě. (nemám zájem o spolupráci s RK)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185794
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.