Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyPeškova, Olomouc - Povel, Olomoucký kraj

Peškova, Olomouc - Povel, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu novostavbu řešenou architektem ve vyhledávané lokalitě v Olomouci s vynikající občanskou vybaveností. Byt je 1 rok obývaný, zařízený, velmi prostorný a slunečný. Součástí bytu je možno podzemní garážové stání s poplatkem 500,- Kč/měs. Kuchyně je černo/bílá, lakovaná, lesklá, pracovní deska z laminátu, což výrazně snižuje riziko poškození. Byt disponuje šatnou s velkým úložným prostorem. Koupelna a toaleta jsou samostatně. WC - geberit, vana rohová 150x150. Dvoulůžková postel je z hovězí kůže a je vybavena zdravotními matracemi. Veškeré vybavení bytu je jeho součástí v ceně, není však podmínkou. Slunit se můžete na prostorné terase ve tvaru trojúhelníku. Prohlídka možná po domluvě. Byt je ve vynikající kondici s nízkými náklady na bydlení.

Rent new building architect solved in the locality in Olomouc with excellent amenities. The apartment is inhabited by one year, furnished, very spacious and sunny. The apartment has an underground garage with fee 500, - CZK / month. The kitchen is black / white, coated, glossy, laminate worktop, which significantly reduces the risk of damage. The apartment has a large walk-in closet with storage space. Bathroom and toilet are separate. WC - Geberit, 150x150 corner bath. Double bed is made of cowhide and is equipped with medical mattresses. All furnishings are included in the price, but not required. You can sunbathe on the spacious terrace in the shape of a triangle. Tours may be arranged. The apartment is in excellent condition with low housing costs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187266
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha71
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.