Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 400 m² bez realitky26327, Doubice - Doubice, Ústecký kraj

26327, Doubice - Doubice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej chalupy 5+1, Doubice – rekreační objekt v turisticky vyhledávané

oblasti NP Českosaské Švýcarsko. Pozemek 400m2. Užitná plocha 180m2. Zastavěná plocha 120m2.

Objekt před rekonstrukcí.V přízemí jsou nové izolované podlahy, rozvody vytápění,nové rozvody studené i teplé vody, kanalizace, koupelna, WC, nová okna a zateplené obvodové stěny. Topení je na tuhá paliva. V přízemí jsou rozvody k napojení krbové vložky nebo kamen s teplovodním výměníkem. V severní části zahrady je zabudován septik. Objekt je napojen na veřejný vodovod a elektřinu 220/380V s využitím nočního proudu. Střecha a štíty jsou pokryté štípanou břidlicí. Nemovitost je vázána hypotékou. Chalupa je v čistém prostředí obklopená lesy chráněného území. Uspokojí všestranné sportovní nadšence, především cyklisty, turisty, horolezce, běžkaře ale i nenáročné lyžaře - možnost lyžování na nedalekých sjezdovkách v

Horním Podluží (6km, cca 650m), na Jedlové (10km, 1200m) a dalších okolních střediscích (do 30 km). V obci je celoročně provozovaný obchod s potravinami, je zde několik penzionů a hospod. Od jara do podzimu jezdí do obce turistický autobus z Krásné lípy do Děčína. V obci jsou dva rybníky, které spravuje místní rybářský klub. Možnost rybaření je rovněž na přehradě v nedalekém Kyjově. V letních měsících funguje přehrada jako koupaliště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188610
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha400
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.