Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyTupolevova, Praha - Letňany

Tupolevova, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena2 360 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 181 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji byt 2kk v Letňanech – ulice Tupolevova 469, Praha 9. Jedná se o nástavbu na panelovém domě (nástavba stará cca 3 roky). Byt se nachází v 8 patře devítipatrového domu. Dům má dva vchody (jeden z vnitrobloku a druhý z hlavní ulice s parkovištěm).

V domě je nově zrekonstruovaný výtah. Okna bytu jsou situována do klidného vnitrobloku s pěkným výhledem. Dispozici bytu 2+kk (46 m2) tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, předsíň, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

V obou pokojích je položena plovoucí podlaha, na chodbě, v koupelně a částečně v kuchyni je položena dlažba. Všechny dveře v bytě mají moderní design v třešňové barvě a futra jsou obložena. Plastová okna jsou samozřejmostí, v obývacím pokoji jsou na oknech žaluzie a u dvou oken ještě navíc sítě proti hmyzu. V ložnici je vestavěné patro na spaní o šířce 140 x 224 s pohodlnou matrací. Pod patrem je pak pracovní kout . V pokoji ve stropě jsou nainstalována bodová světla které lze ovládat dálkově. Vestavěná skříň se nachází v ložnici – druhou je možno nechat udělat v předsíni.

Vytápění bytu je řešeno akumulačními kamny. (Byt je zateplen takže v zimě není moc potřeba topit). V kuchyni je variabilní kuchyňská linka z IKEI. (v ceně je digestoř a varná deska – ostatní spotrebiče po domluvě) V bytě je k dispozici připojení k internetu, kabelové televizi i telefonu (UPC). Parkování je možné pohodlně před domem popřípadě na placeném parkovišti cca 2 minuty chůze od domu. (Cena 650kc mesične). Bus MHD 2 minuty od domu s přímým spojením na metro C – Letňany (cca 5min). V okolí je veškerá občanská vybavenost (škola a škola hned před domem, lékař, obchody – OC Letňany, KIKA, Baumax, zimní a plavecký stadion). Dům je v klidné části Letňan, ale zároveň výhodně situován s výbornou dopravní i kulturní dostupností. Nedaleko je několik dětských hřišť, běžecká dráha a fotbalové hřiště (v areálu školy). Byt je k dispozici víceméně ihned. Financování hypotéčním úvěrem je možné. V případě zájmu o prohlídku mě kontaktujte kdykoliv na telefoním čísle 774525253 popřípadě mailem na franta@atlas.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190771
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.