Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyBešůvka, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Bešůvka, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 311 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej bytu 2+kk, 55m2 vč. krytého parkovacího stání v OV.

Byt se nachází v městské části Brno-Žebětín v klidné lokalitě na okraji bytové zástavby. Cihlový dům na ulici Bešůvka, v němž je byt situován ve 2. podlaží ze 3, byl zkolaudován v roce 2005 a je kompletně zateplen. K bytu náleží zastřešené parkovací stání s el. závorou, spol. kočárkárna a podíl na přístupových cestách. Nemovitost je v OV bez omezení vlastnického práva.

Byt s vlastním plynovým kotlem a zásobníkem pro ohřev TUV je vybaven samostatnými měřidly (voda, plyn, el.), VZT rozvody (odtah koupelna, WC, kuchyň), odbočkou pro domácí vodárnu, metalickou datovou sítí cat5e, vysokorychlostní internetovou přípojkou a rozvody TV+R.

Okna plastová Rehau s termoizolačními 2-skly, žaluzie, sítě proti hmyzu. Vstupní dveře protipožární z Al slitiny. Podlahy plovoucí s kročejovou izolací; v zádveří, koupelně, WC a kuchyni dlažba; v šatně PVC. Příčky zděné, omítky vč. stropů štukové.

Velmi nízké náklady na bydlení (676 Kč + el. + plyn).

Dispozice:

2+kk - 55.77m2 - zádveří 2.54m2, šatna 2.32m2, předsíň 4.28m2, pokoj s kk 25.09m2 se vstupem na jižně orientovanou lodžii 4.50m2, ložnice 12.60m2, koupelna se sprchovým koutem 3.52m2 a samostatné WC 0.96m2.

Vybavení kuchyně: dřevěná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, trouba, myčka, digestoř).

Vybavení koupelny: sprchový kout s minivanou (koupání dětí), umyvadlo 70cm, koupelnový nábytek, přípojka na pračku, otopný žebřík.

Ostatní vybavení: vestavěné skříně v zádveří, regály v šatně.

Byt je vzdálen 200m od zastávky MHD v městské zóně 101. Přístup do domu po chodníku pro pěší, příjezd na privátní stání přes spol. nádvoří z ulice Bešůvka. K domu přiléhá park s dětským hřištěm a výběhem pro psy.

Byt je k nastěhováni od zari/2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190944
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.