Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyNetolická, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

Netolická, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk s balkonem o velikosti 44m2. Byt se nachází v panelovém domě v Č. Budějovicích, v ul. Netolická, 5. patro. Dům má novou fasádu, nové balkóny, zamyká se a je v klidné lokalitě, kde se dá i dobře zaparkovat.

Byt je krásně slunný, orientovaný na jih.

Byt je po celkové rekonstrukci, 2 neprůchozí pokoje - obývací kuchyň cca 20 m a ložnice cca 12 m (nové zděné jádro - samostatné WC, v koupelně vana, nová kuchyňská linka se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou, nové el. rozvody ), k pronájmu kompletně zařízený - nová kuch. linka, vestavěná skříň v chodbě a ložnici, nová manželská postel s úložným prostorem v ložnici, v kuchyni roztahovací gauč, v ložnici je koberec, na chodbě a v kuchyni plovoucí podlahy. V oknech žaluzie. Další vybavení: mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, vysavač, věci na úklid. V bytě není pračka, připojení je v koupelně. Byt je možno pronajmout i jako nezařízený. V bytě je wifi router pro připojení na internet od Starnetu. V domě možnost připojení na kabel. TV. Bez domácích mazlíčků. A bez dětí. Ideální pro pár.

Byt je volný od února/března 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191823
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha44
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.