Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 120 m² bez realitkyPodlesí - Podlesí nad Litavkou, Středočeský kraj

Podlesí - Podlesí nad Litavkou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmu pěkný přízemní rodinný domek v Novém Podlesí, okr. Příbram, cca 3km od Příbrami, cca 30 min. autem na okraj Prahy po R4, dispozice 4+kk plus komora, zimní zahrada a zastrešená terasa. Plně vybavená kuchyň - lednička, mrazák, kombinace mikrovlnka, gril, horkovzdušná trouba AEG, varná deska a digestoř. K domku patří dvougaráž a velká zahrada - přes 1000m2. Zabezpečovací zařízení připojené na PCO, včetně garáže. Vytápění elektrické, vlastní studna, jímka. Koupelna se sprchovým koutem a saunou, samostatné WC. Poplatky zahrnují elektřinu, telefon, vývoz jímky (dle potřeby, cca 1x za 2 měsíce) a platbu za odpad. Vhodný pro rodinu s dětmi, kousek od lesa, klidné prostředí. Další foto na vyžádání.

Nice house for rent in Nove Podlesi, 3km away from Pribram, about 30 minutes by car to the outskirts of Prague on R4 motorway. 4 rooms and kitchen korner, utility room, winter garten, terrace. Fully equiped kitchen with a fridge, freezer, microwave combined with a grill and owen. Garage for 2 cars and a big garten - more than 1000m2. Alarm secured, garage inclusive. Electic heating, well, cesspit. Bathroom with sauna, separate WC. Charges include electricity, telephone, cesspit emptying (when necessary - approx. once per 2 months). Well suited for a family, close to a forest, quite surrounding. More photos on request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192571
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.