Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 3+kk • 96 m² bez realitkyPetrohradská, Praha - Vršovice

Petrohradská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu rodinný domek s malou zahrádkou a garáží(24m2) v blízkosti centra Prahy (Praha 10, Vršovice). Nájemné 22000 Kč + poplatky.

Vytápění je kombinované - krbová kamna a elektrické přímotopy s centrální programovatelnou řídicí jednotkou. 3 místnosti, 2x koupelna s wc a 1x samostatné wc. Ve spodní místnosti vybavený kuchyňský kout (lednice s mrazničkou A+, plynový sporák na PB lahve (2ks lahví k dispozici) s elektrickou troubou, digestoř, mikrovlnka s grilem, filtrace chlorových sloučenin z pitné vody - nemusíte kupovat balenou vodu). Dále je k dispozici malý skládek s vchodem ze zahrady. Garáž je samostatná se sekčními vraty a bočním vchodem na zahradu. K nastěhování ihned.

For rent: Family house with a small garden and garage in the center of Prague (Prague 10, Vršovice). Rent 22000 CZK + fees. Combined heating system - stoves and electric heaters with a central programmable controller. 3 rooms, 2 bathrooms with toilet and 1 separate wc. In the lower room equipped kitchenette (fridge-freezer A+, gas stove (PB bottles - 2pc bottles available) with electric oven, cooker hood, microwave with grill, water filter for filtering chlorine compounds from drinking water - do not buy bottled water). There's also a small pantry with entrance from the garden. The garage is separate with sectional doors and side entrance to the garden. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194838
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha96
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.