Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 799 m² bez realitky44311, Dolany - Dolany u Olomouce, Olomoucký kraj

44311, Dolany - Dolany u Olomouce, Olomoucký krajVybaveno
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 903 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Jde o samostatně stojící objekt po rekonstrukci s možností celoročního bydlení. Nachází se cca 10km od Olomouce na okraji zastavěné části obce Dolany, v chatové oblasti. Příjezd po místní komunikaci, částečně asfaltová cesta a částečně štěrková zpevněná cesta. Chata je umístěna na mírně svažitých pozemcích, které jsou přístupné ze spodní-příjezdové cesty a rovněž i z protilehlé horní strany. Na zahradě pergola s posezením, zahradní udírna, garáž, dvě vedlejší stavby (sklady), studna, okrasné porosty. Pozemky jsou oploceny.

Dispoziční řešení: přízemí kotelna, sklad, zastřešená terasa. 1.patro – obytná veranda, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, soc. zařízení + WC, zastřešená lodžie.

Chata je převážně zděná s novou zateplenou fasádou, část patra je dřevěná zateplená. Před 6 lety rekonstrukce: nový rozvod studené a teplé vody, vybudování nového soc.zařízení s moderním sprchovým koutem a WC, zateplení fasády (2roky), výměna veškerých oken za dřevěné-eurookna, zasklení a zateplení verandy a střechy, výměna střešní krytiny, zavedení Tv satel. Signálu.

Napojení na IS: vodovod z vlastní vrtané studny, přípojka elektro (rozvod 220 a 360V), přípojka kanalizace-jímka, přípojka telefonu.

Chata se nachází v malebném a klidném prostředí lesa, s krásným výhledem, s využitím možnosti různých sportovních aktivit (areál místního FC, golfový a tenisový areál Véska aj.), dále možnost koupání, houbaření, turistických výletů po okolí (naučná stezka ke Sv. kopečku cca 3km, Kartouzka, atd.).

Součásti nabídky je i zahradní technika a jiné vybavení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194895
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha799
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.