Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyJičínská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Jičínská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné13 500 Kč


Prostorný atypický prosluněný byt 4+kk 98m2 v Ostravě Výškovicích s nadstandartní velkou koupelnou s oknem, 3 zasklené lodžie, 2 komory - pracovna a prádelna, sušárna pro 2 bytové jednotky na patře + sklep a kolárna. Celé patro se uzamyká. Neprůchozí 3 velké pokoje a obývací pokoj s novou kuchyňskou linkou (právě zařizováno). Koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadla, prostorný vstup do bytu. Poslední patro, pod bytem jsou nebytové prostory (chodba , sušárna). Internetové wifi pokrytí na 3 PC. Mhd, obchody, restaurace do 100m. Za domem Bělský les a školka. Velmi vhodné pro rodinu s menšími dětmi. Trvalý pobyt je možný. Klidná bezpečná vyhledávaná lokalita. Přímý spoj mhd do centra města a okolí (tram 2,6,7, bus 31, 41, 55 ). Dům je zateplen, klasické nízké stropy = nízké provozní náklady. Cena včetně služeb (voda, topení): 13.500 Kč/měsíc + přepis elektřiny na nájemníka pro vlastní stanovení záloh. Volný ihned

Atypical spacious sunny apartment 4 + kk, 98 m2 in a quiet part of Ostrava Výškovice with deluxe large bathroom with a window, 3 glazed loggia, 2 small rooms used as office and laundry. The entire floor is locked. 3 large rooms, 1 living room with a equipped kitchen. Wifi internet for 3 PCs. Public transport, shops and restaurants within 100m.

This apartment can be fully equipped if it is required. Foreign clients are welcomed. Price including services and energy suplies : 24.000 CZK / month. Available from April 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195262
Dispozice4+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha98
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.