Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyChomutovská, Kadaň - Kadaň, Ústecký kraj

Chomutovská, Kadaň - Kadaň, Ústecký kraj
Cena459 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 980 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví v klidném vchodě. Byt je po kompletní rekontrukci ( plastová okna včetně žaluzii, nové podlahy, štuky, malby - bílé, nový rozvod elektřiny,nová topná tělesa, nové rozvody vody + plynu, nové zděné jádro, oddělené WC a koupelna se sprchovým koutem s vysokou vaničkou, koupelnová skříňka + zdrcadlo se svítidlem, v předsíni a kuchyni je kvalitní dlažba, nová kuchyňská linka s prostorem na pračku - připravené pouze k zapojení, plynový sporák, v pokojích jsou podlahy s nivelační vrstvou na které jsou kvalitní zalištovaný koberec), byt je ve 4.patře a je to velmi teplý . V domě je výtah. Před domem je velké parkoviště, parkovací místa i ve večerních hodinách jsou volná.

V blízkosti panelového domu je škola, školka, nemocnice s poliklinikou, dětské hřiště, obchody, městský park atd. Byt je volný a všude je bílá malba pro možnost výmalby dle vlastního požadavku a představy. V případě potřeby vyřídím úvěr či hypotéku od banky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195278
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.