Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 107 m² bez realitkyChodovická, Praha - Horní Počernice

Chodovická, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Cena3 189 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 758 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


!!!NOVÁ CENA - ZLEVNĚNO!!! (platí pouze v případě rychlého jednání)PC: 3.249.000,- Kč. P-9, Horní Počernice - Prodej bytu 2+kk+1 /možné využít jako pracovnu, velkou šatnu, příležitostnou ložnici nebo s vybudováním světlovodu nebo střešního okna jako plnohodnotný pokoj-rozměr 5x2,5m/ s terasou v novostavbě který má pouze 2 nadzemní podlaží, byt je umístěn v 2 podlaží. Plocha bytu je 75m2 + 32 m2 terasa.

Byt je zařízen novou kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, myčkou multifunkční troubou a sklokeramickou deskou. Podlaha tzv. plovoucí. Koupelna vybavena sprchovým koutem. Veškeré datové kabely.

Byt i terasa situována na jiho-západ. K bytu náleží sklípek, dále společné prostory - kočárkarna. Možnost přikoupení garážového stání v suterenu budovy.V elice klidný byt s nadstandartní zvukovou izolací.

Okolí domu park,supermarket a ostatní služby-škola, pošta a další obchody. Nákupní centrum Černý Most a stanice metra 2 km. Městská doprava -autobus 200 m.

Prodej od přímého majitele bez provize.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196335
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha107
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.