Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyZemědělská, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Zemědělská, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt je ve druhém patře v rohovém domě. Dům je po rekonstrukci, zateplený a s novou střechou. Byt má kompletně vyměněná okna za plastová, 4 roky starý kotel na topení a teplou vodu, zrekonstruovanou koupelnu a záchod, v předsíní a obou velkých pokojích jsou broušené a lakované parkety. Dispozičně je byt 3+1 o velikosti

82m2 - vstupní hala/předsíň s vestavěnou skříní, Z předsíně vstup dvoukřídlými dveřmi do pokoje 28m2 směrovaného na jih. Dále z předsíně vstup do prostorné koupelny, samostatného záchodu a špajzky. V kuchyni

je nové linoleum, imitace dřevěné podlahy. Kuchyňská linka s dřevěnými dvířkami, rok starý sporák a trouba, zabudovaná digestoř, 2 roky starý průtokový ohřívač vody a baterie. Z kuchyně je vstup do rohového pokoje, směrovaný je na východ a na jih (rozměry 22m2) a do malého dětského pokoje směrovaného na východ. Kuchyně má i prostor na jídelní kout. K bytu jsou dva sklepy cca 8m2 každý.

Cena za přenechání bytu včetně popsaného vybavení kuchyně, kotle a vestavěných skříní je 70.000. K dispozici je od 1. září. V současné době nájem je 9500 včetně služeb. Kotel a topení je vlastní, náklady jsou max 2500 v topné sezóně za plyn a elektřinu.

V blízkosti je park, pošta, několik obchodů, několik mateřských škol, základní škola Zemědělská a vysoká škola. Do středu města mhd cca 10 až 15 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198797
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.