Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy • 68 m² bez realitkyBordovice - Bordovice, Moravskoslezský kraj

Bordovice - Bordovice, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 200 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu chatu v osobním vlastnictví. Vzdálenost 3 km od Frenštátu pod Radhoštěm, možnost celoročního dojezdu, parkování hned u chaty. Vlastní zdroj vody. Chráněná krajinná oblast, v blízkosti jedna chata oddělená živým plotem. Cena 3200 Kč/měsíc, doba nájmu minimálně 12 měsíců. Platba celoročního nájmu předem. Poplatky - elektřina 500 Kč měsíčně. Objekt není vhodný k celoročnímu bydlení.

Chata stojí v udržované oplocené zahradě na polosamotě. Brankou v plotě ze zadní strany objektu se přes krytou terasu (stůl, židle) dostane ke vchodovým dveřím. Z předsíňky za nimi je přístupné samostatné WC (umyvadlo, zrcadlo), následuje společenská místnost (krbová kamna, jídelní stůl, židle, lavice). V jejím rohu je průchod do kuchyňky. Po dřevěném schodišti se vystoupá do podkroví, kde se nachází ložnice (lůžka, pohovka, BTV, DVD). Sociání zařízení (WC samostatné, koupelna - sprchový kout, umyvadlo, T+S, zrcadlo) v suterénu chaty je přístupná ze zahrady. V části zatravněné plochy je v mírně svažitém terénu umístěna terasa vhodná pro posezení při grilování nebo u nedalekého otevřeného ohniště. Díky oplocení kolem zahrady je objekt vhodným místem zvláště pro rodiny s menšími dětmi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201884
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha68
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.