Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 2250 m² bez realitkyRašovice, Rašovice - Rašovice u Bučovic, Jihomoravský kraj

Rašovice, Rašovice - Rašovice u Bučovic, Jihomoravský kraj
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný rodinný dům přistavěný v roce 1998 k původnímu stavení s plynulým a nenápadným přechodem, orientovaný na všechny světové strany (SV, JV, SZ balkón, JZ) nacházející se 25 km (cca 20min. jízdy) od Brna a 8 km od Slavkova v okrajové části obce Rašovice. K domu náleží 600 m2 zahrady + 1200 m2 sadu, orné půdy či zahrady v mírném svahu. Při průjezdu bránou se ocitnete na nádvoří o 250m2, z kterého je přístup do dvou garáží. V původní budově najdete dílnu, venkovní kuchyňku a kůlnu.

Dům má podzemní podlaží o užitné ploše 76m2, kde se nachází čtyři místnosti, které jsou užívané jako technické zázemí, 1.NP o užitné ploše 76m2 se vstupní halou,...

WC, obývacím pokojem a kuchyní s novou kuchyňskou linkou, ve 2.NP o užitné ploše 76m2 s třemi pokoji, koupelnou a WC a dále podkroví o užitné ploše 13m2 (výška 1,7m) s možnou půdní vestavby.

Podlahy v obytných i ostatních místnostech jsou s povrchem keramické dlažby, v 1.PP beton. Okna 1.NP jsou v kuch. plast, pokoj plast, chodba dřevěná zdvojená, 2.NP 3x dřevěná zdvojená a plastové francouzské okno na lodžii.

Rozvod vody je na WC, do koupelny a kuchyně, zdrojem ohřevu TUV je elektrický bojler, topení je zabezpečeno elektrickými přímotopy v obytných místnostech. Schody jsou s kovovou konstrukcí sta plechovými stupni. Střecha sedlová s taškovou pálenou krytinou. Nemovitost je připojena k místnímu rozvodu elektřiny, na místní vodovod a k místní kanalizační síti. Existuje možnost připojení na zemní plyn. Celkové náklady 1600,- za měsíc

K nastěhování: 21/5/2009

Beautiful family house in 1998 added to the original building with a nenápadným smooth transition, based on all the World Party (SV, SE, NW balcony, south-west), located 25 km (about 20 minutes. Ride) from Brno, and 8 km from Austerlitz in peripheral part of the village Rašovice. The house belongs to 600 m2 + 1,200 m2 garden orchard, arable land and gardens in the gentle slope. When you're passing a gate in the courtyard of 250m2 of which is access to two garages. The original building, see the workshop, outdoor kitchen and outhouse.

The house has a ground floor utility area of 76m2, where the four rooms, which are used as a technical background, the utility 1.NP area 76m2 with entrance hall, ...

WC, living room and kitchen with new kitchen, 2.NP in the utility area of 76m2 with three rooms, bathroom and WC and utility area on the attic 13m2 (height 1.7 m) with a possible loft conversions.

The floors in the living quarters and other rooms are to the surface of ceramic tiles, in 1.PP concrete. Windows 1.NP are in the kitchen. plastic, plastic room, double wooden corridor, 2.NP 3x plastic and wooden double French window to balcony.

Distribution of water is the toilet, the bathroom and kitchen, TUV heating source is electric boiler, electric heating is ensured direct in living rooms. Stairs with metal structures are sta tin degree. Roof saddle with burning taškovou covering. Property is connected to the local electricity, the local water supply and the local sewer network. Is there a possibility of connection to natural gas. Total cost 1600, - per month

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20299
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha2 250
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.