Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyHerčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Herčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Nabízíme kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk v Králově Poli, ulici Herčíkova o rozloze 38m2. Byt se nachází ve 12. poschodí se dvěma výtahy, ve zrekonstruovaném a zatepleném panelovém domě, v těsné blízkosti technolog. parku/IBM, s krásným výhledem. MHD (tram. č.12+13; trolejbus č.32), 10min tramvají do středu města.

Byt je kompletně zařízen, včetně nové kuchyňské linky, veškerého nábytku, plovoucí podlahy, plastových oken a spotřebičů. Možno doplnit TV a stolek, komodu nebo jídelní stůl dle vašich požadavků. Dispozice: koupelna se sprch.koutem + wc, obýv. pokoj s kuchyň. koutem, ložnice se dvěmi postelemi (možno oddělit) a praktická šatna. Byt je zcela NOVÝ a VELMI PĚKNÝ, prohlídky i nastěhování možné ihned!

Požadujeme 1 měs. kauci, nekuřáky a žádná zvířátka. Těšíme se na první nájemníky :-) WE SPEAK ENGLISH!

CENA: 7000Kč nájem + 2900Kč poplatky a služby. Cena platí pro 2 osoby.

We offer completely reconstructed flat 2 rooms and kitchen part in Královo Pole district, Herčíkova street (just next to IBM/Technological park). The flat has the size 38m2 and nice view. It takes place in 12.floor with 2 elevators, in reconstructed house. Public transport (tram No.12+13, trolleybus No.32), 10 minutes to the city centre.

The flat is completely furnished with new kitchen, all furniture, floating floor, plastic windows and appliances. Can be furnished by TV or drawers according to your wish.

Disposition: bathroom with shower + wc, living room + kitchen part, bedroom with 2 beds (can be separated) and practical wardrobe. The flat is NEW and REALLY NICE, seeing and moving is possible JUST NOW!

We require 1 month deposit, non smokers and no animals. We are looking forward our new tenants :-) WE SPEAK ENGLISH!

PRICE: 7000Czk rent + 2900Czk fees and services. The price is max for 2 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203308
Dispozice2+kk
Podlaží12
Typ budovyPanel
Plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.