Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyNa Malovance, Praha - Střešovice

Na Malovance, Praha - StřešoviceVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 014 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám pěkný slunný byt v osobním vlastnictví kategorie 2+kk o výměře 47,5 m2. Byt se nachází ve 4. patře (bez výtahu) opraveného činžovního domu z roku 1931 na rozhraní rezidenční čtvrti Střešovic a Hradčan.

Dispozice zahrnuje dva pokoje, koupelnu se šatnou, samostatné wc a předsíň. Byt prošel rekonstrukcí, vybaven je novými dřevěnými eurookny, plynovým kotlem se zásobníkem, kuchyňskou linkou (plynový sporák, el. trouba, lednice, mrazák, příprava pro myčku) , svítidly a nábytkem (postel, pohovka, stolek, jídelní stůl a židle, předsíňová a šatní skříň, koupelnový nábytek s doplňky). Svou polohou pod půdou prostor skýtá možnost budoucího rozšíření do podkroví (dnes nevyužívaná prádelna). Nová sklepní kóje je k dispozici.

Parkovací stání jsou před domem, dostupnost MHD je velmi dobrá (zastávky autobusu a tramvaje jsou v dosahu 200 m). V sousedství bytu jsou pěkné parky, plná občanská vybavenost a sportovní zařízení (koupaliště, plavecký bazén, tenisové kurty apod.). Letiště Ruzyně je dostupné do 15 min autem.

Byt je ihned k nastěhování.

Telefon: 603 152 749 (RK prosím nevolat).

A nice sunny apartment (two rooms, 47,5 m2) on the 4th floor in a renovated house from 1931 for sale. The house is located on the boundary of residential areas Střešovice and Hradčany (on the edge of historical centre of Prague) with great public transport accessibility.

Disposition includes bedroom, kitchen, bathroom with dressing room, separate toilet and hallway. The apartment has been renovated, furnished with new wood windows, gas boiler with a tank, kitchen (gas stove, el. oven, fridge and freezer, preparation for a dishwasher), lighting and furniture (bed, sofa, table, dining table and chairs, cloakroom, bathroom accessories). Because of its location below the loft the apartment offers the possibility of future extension to the attic (currently unused laundry). The new cellar is available.

There are parking spaces available in front of the house, public transport - bus and tram stops are within 200m. Ruzyne airport is available within 15 minutes by car. There are nice parks, plenty of shops and sports facilities (indoor/outdoor swimming pools, tennis courts, etc.) in the neighborhood.

The apartment is ready to move.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203435
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.