Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyLumiérů, Praha - Hlubočepy

Lumiérů, Praha - Hlubočepy
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 223 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme částečně rekonstruovaný DV byt 3+1 o celkové výměře 83 m2 včetně sklepu (7.20 m2) v klidné a atraktivní lokalitě v blízkosti Barrandovských ateliérů a Prokopského údolí. Výborné spojení do centra MHD (Smíchovské nádraží - 10 min., Václavské náměstí - 26 min.).

Byt je situován v 1. patře třípatrového cihlového domu s orientací na SZ a JV. Plánek bytu s přesnými rozměry naleznete ve fotogalerii.

V roce 2010 proběhla částečná rekonstrukce domu a bytu. Dům: nová střecha, fasáda, stoupačky, plyn, nová plynová kotelna a elektřina. Byt: nová dřevěná okna včetně 2x francouzských v obývacích pokojích se stylovými dřevěnými venkovními žaluziemi, nová kuchyň, koupelna – nová sanita + obklady, podlaha – linoleum.

Parkování bez problémů před domem. K bytu lze koupit zděnou garáž v osobním vlastnictví za zvýhodněných podmínek!

Finanční detaily jako výši nesplacené anuity, poplatky za služby a další velmi rádi poskytneme při osobní prohlídce bytu, popřípadě po telefonu či emailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203952
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha83
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.