Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena5 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 238 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Luxusní mezonetový byt v Holešovicích

Nabízím ke koupi luxusní slunný byt 3+kk o rozloze 97 m2 v Holešovicích v širším centru Prahy, s plnou občanskou vybaveností a dopravou. Jedná se o podkrovní mezonetovou vestavbu v 7. a 8. patře, postavenou a zkolaudovanou v roce 2008, s výhledem na historickou část města, s novým výtahem (zkolaudovaným v roce 2011) v lukrativní části Prahy 7, nedaleko stanice metra Vltavská.

Byt má nadstandardně vybavený interiér (masivní celodřevěné plovoucí podlahy v odstínu buk, kuchynská linka Sykora se spotřebiči BOSH a špajzem, obklady a dlažba Keraben, dveře Sapeli, vestavěný nábytek na míru). Rozměry pokojů v m2: ložnice 21,5, obývací pokoj 30,4, pokoj v patře 29, koupelna 3,8, samostatné WC 2,3, předsíň 10,4.

Byt má vlastní topení plynovým kotlem. V bytě je zaveden internet UPC a příprava pro pevnou telefonní linku. Po dohodě je možné přenechat i plně vybavený byt s nábytkem a spotřebiči. K bytu náleží společná místnost na patře pro 5 bytů a sklepní prostor v suterénu domu. Byt je ve 100% stavu. Byt je v osobním vlastnictví a lze ho financovat hypotéčním úvěrem.

Obytný dům je po rekonstrukci: nové stupačky, nová okna, nová fasáda a výtah v roce 2011. Parkování je možné na přilehlé ulici na modré parkovací zóně. V blízkém okolí jsou obchody s potraviny a supermarkety, různé restaurace, zeleninové tržiště a obchody všeho druhu v Pražské tržnici. V lokalitě je výborná dopravní dostupnost: tramvajová zastávka Tusarova/Pražská tržnice 250 metrů, stanice metra Vltavská 900 metrů. V blízkosti je lesopark Stromovka a další rekreačné zařízení.

Možná sleva z ceny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205042
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha97
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.