Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 39 m² bez realitkySokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Sokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby1 665 Kč


Hezký byt 1+1 s balkónem v 6.NP, o ploše 39m2 po kompletní rekonstrukci, v Ostravě Porubě v žádané lokalitě na ul. Sokolovská. Vybaven novou pračkou, ledničkou s mrazničkou, kuchyňskou linkou s plynovým sporákem s elektrickou troubou a s digestoří. Nová koupelna se sprchovým koutem. WC zvlášť. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Parkovací místa před domem. Trvalý pobyt možný. Roční zúčtování záloh na služby – přeplatek se vrací. Vratná kauce: 7765 Kč. Byt je volný od 1.10.2012. Po dohodě i dříve.

Cena nájmu: 5500Kč. Záloha na služby 1665 Kč. Elektřina a plyn nejsou v ceně služeb, nájemce si sjedná sám (doporučená záloha 400+100 Kč).

NÁKLADY NA BYDLENÍ CELKEM: 7765 Kč/měs.

Nice flat in Ostrava Poruba in Sokolovska Street after reconstruction. Equipment: automatic washer, refrigerator, kitchen units. New Bathroom. Permanent residence is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206407
Dispozice1+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha39
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.