Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyPodbělová, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Podbělová, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+kk v Brně - Líšni, v klidné lokalitě u lesa. Byt je v současné době zařízen jako obyvatelná kancelář a je vhodný pro pracující (právník, IT kancelář), cizince dojíždějící za prací, manažery (max. 2 osoby). Po dohodně v případě zájmu je však možné jej upravit pouze pro účely trvalého bydlení. Parkování je před domem, případně možnost pronámu garáže za 1500,-Kč za měsíc. K bytu patří sklepní kóje.Byt je naprosto nový, téměř neužívaný (nikdy trvale neobydlen). Je vybavený kuchyňskou linkou zn. Sýkora se spotřebiči - sklokeramická deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice, myčka. Krásná koupelna s vanou. Byt se nachází v 1. patře třípodlažního nově zatepleného domu a má podlahovou plochu 45 m2. Možný ihned k pronájmu.

Nice flat in the quite part of Brno. Close to the forest. Parking in front of the house, possible garage rent for 1500/month. Furnished as inhabitable office, but it is possible to rearrange as the flat only. Ideal for traveling managers, IT workers, lawyers etc. Furnished with beautiful kitchen. Flat is new, never permanently used. Immediately for rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206518
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.