Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena5 520 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 410 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 2+kk s balkonem a garážovým stáním v Rezidenci Korunní na Vinohradech (novostavba dokončena r. 2011). Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží. Podlahová plocha bytu 55,73 m2 + prostorný balkon 8,18 m2. Pěkné dispoziční řešení, vstup na balkon z obývacího pokoje i ložnice. Orientace obou pokojů na východ, do klidného vnitrobloku. dřevěné podlahy, na balkoně dlaždice. Obývací pokoj s kuchyňským koutem. Koupelna s vanou, samostatné WC. Vytápění centrálním plynových kotlem, možnost regulace tepla

K bytu náleží prostorný sklep.

Možnost připojení TV linky, satelitu UPC, CS Link, Internetu, datového připojení. V byte je kouřový hlásič, recepce 24 hod. provoz, elektronická zabezpečovací signalizace a bezpečnostní dveře.

V okolí veškerá občanská vybavenost.

Ihned k nastěhování.

Apartment 2 + kk with balcony and garage in Residence Korunní in Vinohrady (new building finished in 2011). The apartment is located in the 2nd floor. Floor area of the flat 55.73 m2 + 8.18 m2 spacious balcony. Nice layout, exit to the balcony from the living room and bedroom. The orientation of the two rooms to the east, to the courtyard. wooden floors, tiles on the balcony. Living room with kitchenette. Bathroom with bath, separate toilet. Gas central heating boiler, heat control option

The apartment has a spacious cellar.

Possibility to connect TV lines, satellite UPC, CS Link, Internet, data connection. The apartment has a smoke detector, 24 hour operation, electronic security systems and security doors.

In near all amenities.

Ready to move.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207184
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.