Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyKe Strouze, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj

Ke Strouze, Nymburk - Nymburk, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 277 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej kvalitně zrekonstruovaného, prostorného bytu 3+1 s lodžií 6 m², v družstevním vlastnictví, na sídlišti v Nymburce. Koupelna je oddělena od záchodu, v obou místnostech je nově obloženo umakartové jádro. Jeden pokoj je s PVC kobercem, v ostatních místnostech je plovoucí podlaha. Čelní stěna koupelny a WC je obložena laminátovou dýhou imitace dřeva, taktéž i zárubně dveří. Byt je čistý, velmi dobře udržovaný. Společné prostory jsou také čisté a v dobrém stavu. Do bytu je zavedena tel.linka a kabelová TV.

Nachází se v 5. patře s výtahem. Dům prošel částečnou rekonstrukcí (nová střecha, výtah a oprava vstupního prostoru). Jsou připraveny fin. prostředky na zateplení domu. Součástí ceny je kuchyňská linka. Dle dohody je možno přenechat byt částečně zařízený. K bytu náleží sklep. Parkování před domem, v dosahu 5 min. škola, školka, poliklinika, obchody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207627
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.