Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Uranie, Praha - Holešovice

U Uranie, Praha - Holešovice
Cena2 649 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 428 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


V bytě v OV jsou dřevěná repasovaná okna a dveře, nově řešeno topení - rozvod v mědi, voda v plastu a nové stropní podhledy. V kuchyni je IKEA kuch.linka s plynovou varnou deskou, elektrickou troubou a odsavačem par. Jádro je zděné a WC je v koupelně. Na podlahách jsou parkety, palubky a dlažba. Pokoj s kuchyňským koutem má plochu 14 m2 a druhý pokoj 25 m2. Spižírna je řešena samostatně s vchodem z předsíně. K ohřevu vody a vytápění slouží plynový kotel (Junkers). Poplatky za tento byt jsou 1350 Kč (za 1 osobu), plus spotřebovaná energie. Orientace bytu je na severovýchod, okna jsou orientována do klidného vnitrobloku. K bytu dále náleží sklep (není započítán v celkové výměře bytu). V domě je nový výtah. Dále pak je nová střecha a fasáda. Parkování je možné před domem nebo po domluvě ve vnitrobloku. Jedná se o klidnou lokalitu s výbornou dopravní dostupností do centra města a veškerou občanskou vybaveností v nejbližším okolí (cca minuta od zastávky tramvají Ortenovo náměstí !nedaleko Stromovky!).

K užívání: ihned

Windows with refurbished wooden frames, new copper heating system, plastic water system. 13 m2 room with kitchen corner, 25 m2 bedroom.water heating gas boiler (Junkers), 1350 CZK mothly fees + energy fees (equal to 1 persons), the flat is oriented to the north-east with windows giving to a quiet inner courtyard. Wooden and parquet floor. Cellar (excluded from the total size of the flat). New elevator in the house. Reconstructed roof and facade. Parking possible outside the house or in the inner courtyard. Quiet location. Excellent accesibility to the center (appx 1 min from the tram stop at Ortenovo namesti) with complete civic amenities in the place around. Near to Stromovka park.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20855
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha45
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.