Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 2+kk • 65 m² bez realitkyPoledníkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Poledníkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 805 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám řadový RD se zahradou ve stávající dispozici 2+kk v klidné ulici v Brně líšni. Celková plocha pozemku je 270m² z toho zastavěná plocha 65m². K domu náleží sklep 3,5m² a zahradní domek 9,5m². Dům se prodává se stavebním povolením a zdařilými kompletními plány na rekonstrukci půdního prostoru, podle kterých se užitná plocha zvětší na 165m² a zastavěná plocha na 93m². Dům má v blízkosti veškeré občanské vybavení i zastávky MHD. Na domě neváznou žádné zástavy ani věcná břemena.

I am selling a terraced house with garden that currently has a 2+kk layout on a quiet street in Brno Líšeň. The total area of the land is 270 m2 with the built up area of the house 65 m2. The house also has a cellar of 3,5 m2 and an outhouse in the garden of 9,5 m2. The house is being sold with building permission and completed plans for the reconstruction of the loft space, which will enlarge the usable area to 165 m2 and the built up area to 93 m2. The house has a range of social amenities nearby as well as public transport stops. The house is not bound by any collateral or easements.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209413
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.