Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 72 m² bez realitkyLabská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Labská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 720 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 718 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Byt v OV o velikosti 4+1 - 72m2 ve 3.p/7p revitalizovaného panelového domu vhodný k bydlení i pronájmu.

Jednotlivé pokoje mají 18m2, 16m2, 14m2 a 9m2 a jsou neprůchozí. Lodžie o velikosti 4 m2 navazuje na hlavní obytnou část - orientace na jih do slunného dvora. V celém bytě jsou nová plastová okna, v pokojích původní dřevěné parkety, v předsíni nové lino. K bytu patří uzamykatelná sklepní kóje. V domě probíhá nyní celková revitalizace, tuto zimu bude dům již kompletně zateplen.

Po poradě s architektem umožnila úprava prostorné předsíně na jídelnu změnu dispozice bytu na 4+1. Vybouráním dvou ze tří předsíňových komor vznikla nika ve které je umístěna vestavěná kuchyňská linka s možností rozšíření. Nejmenší pokoj tak může být lépe využit jako pracovna, samostatná šatna, fittnes, apod. V celém bytě jsou udělány nové omítky, bíle vymalováno. Původní jádro je v dobrém stavu a je po částečné renovaci: nástřik fasádní barvou, nová sanita a vana. Dům je obklopen vzrostlou zelení. V dohledové vzdálenosti je dětské a volejbalové hřiště. Celkově světlý a útulný byt s vylepšenou dispozicí centrální předsíně s otevřenou možností dalších úprav – návrhy po dohodě k dispozici.

V místě se nachází kompletní občanská vybavenost: v blízkosti zdravotní středisko, škola, tenisové i fotbalové hřiště, koupaliště, obchodní a nákupní centra Campus, Tesco, Kaufland, atd. Velmi dobrá dostupnost do centra Brna cca.20min. s MHD. Parkování přímo před domem.

Prohlídky možné po dohodě Ne/Po/Út/ pozdní odpoledne.

RK prosím nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209608
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.