Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 7799 m² bez realitky1545, Benešov nad Černou - Klení, Jihočeský kraj

1545, Benešov nad Černou - Klení, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rekreační areál v Klení u Benešova nad Černou v nádherné přírodě Novohradských Hor. Jedná se o 29 čtyřlůžkových chatek, správcovskou budovu, budovu se sociálím zařízením (pánské, dámské, WC, sprchy - po rekonstrukci), společenskou budovu se sálem s krbem a ošetřovnou. Objekt má 3 vlastní vrty na vodu s novými čerpadly, vlastní čistírnu odpadních vod. V areálu o celkové ploše 7 799 m2 jsou prolézačky, místa na sportoviště, ohniště atd. Pozemek je zatravněný s porostem bříz. Kompletně oploceno. Vhodné pro provozování restaurace a rekreačního ubytování, letních táborů atd.Oblast Novohradských hor je hojně turisticky navštěvovaná, zejnéma pro velké množství krásných cyklo tras. Možný pronájem celého areálu.

Recreation area at the Swearing in of Benes Black in the beautiful countryside Novohradské Mountains. It is a 29 quad cabins, building management, building with socialite device (men's, women's, toilets, showers - after reconstruction), a common building with a hall with a fireplace and a dispensary. The building has 3 own wells for water pumps with new, own wastewater treatment plant. There a total area of ​​7,799 square meters are playground, space sports, fireplace, etc. The land is covered with grass vegetation with birch trees. Completely fenced. Suitable for catering and holiday accommodation, summer camps atd.Oblast Novohradské mountains is frequently visited by tourists, especially for a large number of beautiful cycling routes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209839
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha7 799
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.