Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyParléřova, Praha - Hradčany

Parléřova, Praha - Hradčany
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 618 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme tímto, jakožto přímí majitelé, k prodeji krásný a dispozičně velmi atraktivní byt 3+ kk, v osobním vlastnictví, o užitné ploše 82 m2 s balkonem, který vznikl spojením dvou bytových jednotek. Byt je umístěný v druhém nadzemním podlaží cihlového domu po kompletní rekonstrukci vnějšího pláště, částečně i společných prostor, ve velmi atraktivní lokalitě na přelomu Střešovic a Břevnova. Lokalita je výjimečná nejen svým půvabem, ale i svou polohou s veškerou infrastrukturou, občanskou vybaveností a taktéž disponuje vynikající dopravní dostupností (v těsné blízkosti napojení na vnitřní pražský okruh (Strahovský tunel – tunel Blanka). V docházkové vzdálenosti cca 15 min. je Pražský hrad, v těsné blízkosti jsou zastávky MHD tramvaje i autobusu s přímým napojením na metro trasy A (cca 7 min. stanice Hradčanská).

Předmětný byt prošel v předchozích měsících kompletní rekonstrukcí. Jsou zde nová plastová okna, nové rozvody vody, elektrické energie, plynového topení (samostatný okruh), komplexní oprava stěn, stropů a podlah. Byt je připraven k položení nových podlah, k osazení novými dveřmi, obložení novým obkladem a instalaci novými zařizovacími předměty a kuchyňskou linkou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210957
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.