Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 140 m² bez realitkyPuklicova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

Puklicova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 701 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Byt se nachází ve zvýšeném 4.patře bez výtahu v zachovalém zděném domě ze 40.let v blízkosti centra. Byt je velmi zajímavě a komfortně řešen a atypickými detaily nenásilně včleněn do podkroví při max. zachování prostoru. Byt má velkou předsíň, rozlehlý hlavní obývací prostor s velkými okny na jih a krbem. Z tohoto pokoje jsou přístupny další 2 samostatné pokoje a plně vybavená kuchyň (linka, nerez dvojdřez, sklokeram.deska, multifunkční trouba, nerez digestoř, myčka). Po atypických dřevěných schodech je přístup do horního pokoje a na rozlehlou terasu s jedinečným výhledem (celodenní osvit z J a Z). K dispozici je také prostorná komora/spíž, krásná koupelna, samostatné wc s umyvadlem, velký sklep. Byt má podlahové vytápění s vlastním plyn.kotlem a krb s francouzským litinovým ohništěm. V horním pokoji je teplovodní radiátor. Koupelna s velkým oknem je vybavena pračkou, dvěma umyvadly, rohovou vanou a velkým zděným sprchovým koutem s skleněnými dveřmi. Okna v bytě euro/dřevěná, bambusové žaluzie, podlahy = dlažba, pokoje = koberec, horní pokoj = dř.plovoucí podlaha. Na domě je nová klasická tašková střecha.K domu patří společný travnatý dvůr s příjezd.komunikací.Dům je celkově čistý, udržovaný, klidný. Bezproblémové družstevní společenství(nízký měsíč.příspěvek do fondu oprav)- v současnosti probíhá převod do osobního vlastnictví.

Dispozice: Krásný mezonetový byt v žádané a klidné lokalitě (Puklicova ul. u Staroměstského parku), 10 min pěšky od centra ČB, plocha bytu cca 115m2 + nádherná terasa cca 25 m2, sklep, parkování před domem. V místě veškerá občanská vybavenost, MHD i odpočinkové lokality (park, břehy Vltavy).Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211535
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha140
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.